Autor: 021.rs

Novi Sad
28.02.2019.
12:16 > 12:33
Objekat nove Glavne crpne stanice na Beogradskom keju, kod novog Žeželjevog mosta, trebalo bi da bude završen za godinu dana.
  • deda

    01.03.2019 10:51
    @Joca
    nem' pojma dal' si ovo napisao kao sendvicar ili dezurni hejter, radnika bas na protiv ima i dobrano rade a ti ak' sumnjas prosetaj, nije portal za politicki odtrasceno pljuvanje vec za poneku pametnu, duhovitu ili informativnu poruku, ajd vise dosta sa pljuvanjem svih i svega
  • neko iz mase

    01.03.2019 06:57
    nemojte se bacati teskim izjavama...informacija za ove sto kazu da na gradilistu rade 3 radnika - ispravka..ima ih preko 30 i zamisli - SVI RADE. Gledam ih svaki dan kako giljaju tamo za ko zna kakve plate i to samo da bi nasim gu#ovima što pre namincali tu grdosiju od objekta. Svi smo ogorčeni i na ovu i na onu vlast, ali ako se već nesto radi onda treba i podrzati to..ne budite zlonamerni, ipak mi svi zivimo u ovom gradu ma kakav da je...
  • ...

    28.02.2019 20:03
    Kiza
    Kizo idi sutra i šetaj sa onima 1 od pet miliona i tu lupetaj koliko god hoćeš...Šteta što ti nisi Gradonačelnik kad tako sve znaš...Od takvih pametnjakovića je Nsadu dosta a ti lepo piči sutra sa tvojim šetačima piči preko Granice i tamo leči svoje komlese...Ti znaš ko će koju parcelu da uzme i da da nekom...Slušam te šta pričaš i memogu da verujem...Ja sam vlasnik te parcele i sa njom radim ja šta hoću...Ti i takvi ste bruka za ovaj N.sad.
  • Pavličiću vrati se!

    28.02.2019 19:47
    Za vreme “žutih”, izrađen je plan, da se sva kanalizacija preusmeri sa Keja preko kanala DTD i dalje nizvodno iza TE-TO, gde bi bio prečistač i tek nakon njega, prečišćena voda bi se ispuštala u Dunav.

  • neko iz radnicke

    28.02.2019 19:24
    kriza
    Sto se tice parcela i pogleda slazem se.Sto se tice bumbara u Radnickoj stvarno ne poznajes
    radnicku koja je do sredine osamdesetih bila industijska zona.Od Dunava ka spensu s desne strane manje vise zive oni koji su ziveli i zezdesetih godina s leve strane napravljene su dve tri
    zgrade NIS gradio i tu su uglavnom kadrovi iz Zrenjanina i Kikinde koji su iskoristili zadnji
    voz da na racun drzave dodju u Novi Sad kao .Sirenjem Novog Sada periferija i industijska zona je odjednom postala elitna pre svega zbog lokacije.Sto se tice finansijske moci
    u odnosu na dolinu lopova Kamenicu je smesna.Vek nekog bumbara u radnickoj i onih koji ce doci je kratak dve do tri godine,do zatvora.Sreca za Radnicku je sto je drvored zasticenj ne
    sme da se sece inace bi dozivela sudbinu Becarca i ribarskog ostva(sve bi bilo pokradeno)
  • Zoki 021

    28.02.2019 18:19
    veruju
    Ko još veruje u taj rok? Sentandrejski bulevar kad je počet,ne zna mu se kraj, železnica u prekidu na duži rok, zgrada televizije na Mišeluku još nije gotova...
  • ns

    28.02.2019 18:14
    a za koliko neki ovde želi toliki posao da se završi, bole mene ko uzima parcele oni koji imaju 400 dana posla vas pozdravljaju!
  • Čika

    28.02.2019 17:59
    @Kiza
    Imaš li bolji (izvodljiv) predlog ili si samo antiprotivan?
    A možda i da komšiji crkne krava...
  • Киза

    28.02.2019 17:36
    Урбанистичка мафија
    Урбанистичка мафија је нашла да је време да се искористи она делукс парцела на почетку Радничке улице, где ће изградити луксузни комплекс са хотелом који ће имати предиван поглед на Дунав и Тврђаву. На том путу им се испречила црпна станица канализације ГЦ1 на почетку Радничке улице. Како у том крају живе многи новосадски бумбари које омета замамни смрад канализације која се ту излива у Дунав, удружили су се, бумбари и мафија, са циљем да изместе канализациони колектор са тог делукс места, низводно, код кула на кеју. Прашина коју су бацили грађанима у очи је изјава да ће се одатле канализациона вода препумпавати преко Жежељевог моста чак негде иза Победе где ће наводно бити изграђен пречистач. Али њих у ствари не интересује пречистач, већ само желе ону парцелу на почетку Радничке и желе да се смрад из канализације премести код кула на кеју које тада постају буквално анус Новог Сада јер ће се ту сва канализација изливати у Дунав. Да би то било могуће направиће још један излив у Дунав и то неких 50 метара ближе граду (некако у зони кошаркашког терена на кеју) и уз то један огроман базен за сву канализациону воду из целог града и то свега 30 метара од зграде Београдски кеј 43.
    И онда ће бумбари да буду срећни, мафија ће да обрне капитал а сиротиња ће да се дави смраду.

    НЕЋЕ МОЋИ!!!
  • Joca

    28.02.2019 15:42
    pogled na fotografiju
    Naravno da ce trajati godinu dana radovi kad nikog nema na gradilistu,tri radnika i dizalica umesto da vrvi o radnika. Sve se kod nas tako radi, kao da smo naj razvijenija zemlja a ne naj zaostalija. Pa to je jedan malo veci saht sa pumpama a ne nosac aviona.
  • Bane

    28.02.2019 14:55
    Komšija
    Dobro je da će se srediti Novosadska kanalizacija!
    Sad nećemo imati više smrada od kanalizacije.
  • Mile

    28.02.2019 14:46
    Kanal
    Pa to, direkt da pijemo iz kanalizacije, to smo i čekali, reciklaža 100%
  • x

    28.02.2019 14:15
    y
    ček, nisam razumeo: ovo je istovremeno i crpna stanica za vodovod i prečistač+ispust za kanalizaciju?

    i opet nema podataka o projektovanim kapacitetima.
  • /

    28.02.2019 14:13
    /
    za godinu dana?
    po slikama nisu ni poceli ko svet
  • Cvrx

    28.02.2019 13:42
    Sad ce da dismr kod kula na keju, jel?!
  • VladimirNS

    28.02.2019 13:13
    Dunav naša septička.
    Veliki uspeh!!!
    Sada ćemo sve fekalije ispuštati kilometar niže direktno u Dunav.
    Kada će prečistač? Kada vidite da se on gradi znajte da smo na putu u EU, dotle svi rokovi su čista demagogija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna